Een geschikte partner voor élke vakantie!
5 bijzondere bestemmingen voor jouw huwelijksreis

5 bijzondere bestemmingen voor jouw huwelijksreis

Trouwen is natuurlijk het mooiste moment van je leven. En na alle drukte van je bruiloft is het heerlijk om daarna in alle rust even van elkaar te genieten op een prachtige locatie. Zo kun je even lekker uitrusten van alle drukte van de bruiloft en de stress van alle maanden voorbereiden. Als ideale huwelijksreis dromen we vaak over een verlaten tropisch eiland. En dat is natuurlijk ook heerlijk. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen onder de zon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van een eiland met een safari of zeiltocht? Of een privé eiland helemaal voor jou en je partner alleen? En natuurlijk zijn er ook unieke locaties in ons eigen land. In deze blog geven we je vijf ideeën voor een bijzondere huwelijksreis.

Mauritius

Mauritius behoort tot één van de meest populaire huwelijksbestemmingen. En dat is niet zonder reden. Op Mauritius kom je zeker tot rust en geniet je van de meest idyllische plekjes zoals deze cabana op het strand of in een hangmat tussen een paar palmbomen. Geniet tijdens je romantische huwelijksreis naar Mauritius van de prachtige koraalriffen met kleurrijke vissen of bezoek de groene binnenlanden en zwem onder een waterval. Een prachtig tropisch eiland met wuivende palmbomen waar je naast zon, zee en strand ook heerlijk kunt watersporten.

Hawaii

Ook zo’n bestemming waar je zeker een keer in je leven naartoe wilt: Hawaii. Met zijn overdadige groene, tropische natuur, witte zandstranden en natuurlijk hoge golven om op te surfen. Bezoek er de bekende vulkaan met de stromende lava, leer er de Hula dansen en golfsurfen of zwem er met dolfijnen, walvissen of mantaroggen. Het wordt zeker een ervaring om nooit te vergeten.

Santorini

Vaak is de romantische locatie ook doorslaggevend voor een echt unieke huwelijksreis. En Santorini hoort daar zeker bij. Want wie wil er nu niet een week dit uitzicht hebben vanuit een all white luxe hotelkamer om daarna een duik te nemen in dit infinity pool? Santorini is een absolute toplocatie voor honeymooners en dus is ook dit een zeer populaire bestemming.

Combinatiereis

Steeds vaker kiezen pasgetrouwde stellen voor een combinatiereis. Eerst een weekje lekker uitrusten en genieten van elkaar op een tropisch strand en daarna een week op safari, shoppen in Dubai, slapen onder de sterren bij de nomaden of met een zeilboot een tour langs verschillende eilanden maken. De meeste reisbureaus bieden deze reizen aan of je kunt ze er zelf op maat samenstellen. Bij Sable Tours vind je bijvoorbeeld een ruim aanbod met huwelijksreizen.

Unieke locatie in eigen land

Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en een ander budget voor de huwelijksreis. En gelukkig zijn er ook in ons eigen land allerlei fraaie locaties. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kasteel of landgoed. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzonder locatie zoals een bed & breakfast in duizend-en-een nachtsfeer op een eiland met jacuzzi, een boomhut, luxe safaritent of bed & breakfast met eigen wellness. Op zo’n bijzondere locatie krijg je vanzelf dat luxe en romantische gevoel. En je hoeft ook niet je hele spaarrekening te plunderen terwijl je toch geniet van die unieke ervaring om nooit te vergeten.

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven