Een geschikte partner voor élke vakantie!

Cruises

Wanneer je in ultieme luxe op vakantie wilt gaan, dan is een cruise zeker aan te raden. Een cruise is dé manier om op het water te genieten van weelde, lekker eten en natuurlijk een schitterende omgeving. Met een cruise worden vaak meerdere bestemmingen aangedaan. 's Nachts wordt er gevaren op open zee en de dag erna bevind je je alweer in een nieuwe kustplaats die je kunt ontdekken. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat een cruise voor een ouder publiek geschikt is. Dit is echter niet het geval: ook voor een jonger publiek en zelfs kinderen is genoeg te beleven op een cruise!

Diverse bestemmingen

De variëteit in bestemmingen is ontzettend groot wanneer het aankomt op cruise vakanties. Zo kun je dicht bij huis vertrekken door bijvoorbeeld in Rotterdam op te stappen. Het is echter ook mogelijk om eerst naar de opstapbestemming te vliegen, bijvoorbeeld Miami, om vanuit daar aan boord te gaan van het cruiseschip. Het is zelfs mogelijk om een round-the-world cruise te maken. De wereld ontdekken met een boot, dat is toch fantastisch? De kosten zijn wel aan de hoge kant, maar dat is het natuurlijk wel waard.

Cruisereis boeken

Iedereen zou op zijn minst één keer in zijn leven een cruise gemaakt moeten hebben. Het is een manier van reizen die als uniek mag worden bestempeld, aangezien je daadwerkelijk slaapt en leeft op een schip. En natuurlijk niet zo maar een schip, maar een schip van meer dan 300 meter lang! De faciliteiten aan boord zijn ongelofelijk: zwembaden, fitnesscentra, schaatsbanen, casino's en meer.

Wie een goedkope en luxe cruise wil boeken,  moet zeker eens kijken naar de beschikbare last minutes. Een last minute cruise is tot 30 % goedkoper en kan tot 3 dagen voor vertrek nog geboekt worden. Alle grote rederijen hebben in de regel een beperkt aanbod last minute cruises beschikbaar. Er is echter nooit een garantie dat er een last minute all inclusive cruise geboekt kan worden naar jouw favoriete vakantie bestemming.

Zelf ook een cruise ervaren? Bekijk de onderstaande aanbieders van cruises, zoals cruisevakantiesonline.

Op Vakantie Vanaf Eindhoven