Een geschikte partner voor élke vakantie!

Autovakantie

Zelf met de auto op vakantie biedt je een ongekend gevoel van vrijheid. Je stapt in je eigen bolide, kiest een bestemming en rijdt er zo naar toe! Wanneer je bent gearriveerd op de vakantiebestemming hoef je geen dure taxi's over vervelende transfer services te boeken, want je kunt eenvoudig de omgeving verkennen in je eigen auto. Het is niet voor niets dat de auto vakantie nog steeds ongekend populair is.

Basic of luxe?

Veel mensen associëren een autovakantie met een eigen sleurhut met voortent op de camping. Dat is natuurlijk mogelijk wanneer dit jouw manier van reizen is. Maar je kunt ook eenvoudig een hotel of hostel boeken in combinatie met een autovakantie. Zodoende geniet je van de nodige luxe maar heb je toch de vrijheid van een eigen voertuig. Vaak bieden hotels de mogelijkheid om de auto (soms tegen een meerprijs) te parkeren op een afgesloten parkeerplaats. Zo is het dus nog aantrekkelijker om fijn met de eigen auto op vakantie te gaan.

Autovakantie boeken?

Het boeken van een degelijke autovakantie kan via een groot aantal aanbieders. We kunnen het ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we enkele betrouwbare en bekende autovakantie bedrijven voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Hier vind je een ruim assortiment autovakanties, handig gesegmenteerd op bijvoorbeeld bestemming. Met de auto op wintersport in Oostenrijk, of toch liever met eigen vervoer richting het zonnige Spanje?. Ontdek Occitanië, het onbekende zuiden van Frankrijk bijvoorbeeld om te genieten van de zon, de zee en de cultuur. Boek via de onderstaande aanbieders.

 

Op Vakantie Vanaf Eindhoven