Een geschikte partner voor élke vakantie!
Camping La Yole

Domaine La Yole, veel meer dan een camping!

Of u kinderen of tieners heeft, ouder of grootouder bent, sportief, een levensgenieter, of gewoon op zoek naar ontspanning bent, Domaine La Yole Wine Resort, met zijn Waterpark, zijn verwarmde zwembaden, waarvan een gedeelte overdekt, haar Wijnkelder, Boerderij en Avonturen park is de ideale vakantie bestemming aan de Middellandse Zee.

 Een toeristische wijn camping, milieuvriendelijk, veilig, alles ter plaatse en veel gratis diensten... waar ontmoetingen en gezelligheid samenkomen.

Er is altijd iets te doen bij Domaine La Yole Wine Resort.

Het WATER PARK:

  • 1000m² water park voor jong en oud
  • 3000m² ligvelden om lekker uit te rusten en te zonnebaden
  • Zwembaden verwarmd tot 27 ° C
  • 9 glijbanen tot wel 9,50m hoog

Alles op ter plaatse!

Tot uw beschikking:

3 restaurants, een bakkerij / patisserie, een supermarkt, een bazaar, een ijs bar, een punt met internationale tijdschriften/kranten, een kapper, een schoonheidssalon, waar u zich kunt laten masseren.

Maar ook een verhuur voor uw fietsen, lakens, baby pakketten... en nog veel meer!

En een kermis plein: een ruimte met videospelletjes, een draaimolen voor de kinderen en een mini-karting, minigolf, een katapult...

De accommodaties

Bij Camping La Yole kunt u kiezen. Houdt u meer van avontuur of comfort, u vindt bij ons altijd een accommodatie die bij u past. Van een kampeerplaats tot aan een luxe vakantiehuis, en daarbuiten hebben wij ook stacaravans voor 2, 4 of 6 personen en ingerichte tenten, in de schaduw of in de zon, in een rustige omgeving of in de buurt van het centrum van de camping, alles is aanwezig om onze kampeerders gerust te stellen.

Bezoek de website: campinglayole.nl

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven