Een geschikte partner voor élke vakantie!
Centerparcs of Sunparks?

Op vakantie naar CenterParcs of Sunparks?

Sunparks en Center Parcs zijn onder beheer en eigendom van Pierre & Vacances. Maar toch zijn er een paar verschillen waar je rekening mee moet houden. Zo heeft center parcs een 5 sterren waardering en Sunparks heeft er een 3 en soms 4 sterren waardering. Maar naast de waardering zijn er ook andere verschillen die essentieel zijn en een rol spelen bij een onderscheid tussen deze 2 parken.

Center Parcs heeft alle faciliteiten op het park zelf en is zo geriefelijk en smaakvol dat gasten het park helemaal niet hoeven te verlaten tijdens hun vakantie in het park. De catering, zwemgelegenheid en andere activiteiten zijn allemaal in het park te vinden en lekker makkelijk bereikbaar, ook is Center Parcs van Nederlandse origine.

Sunparks, is begonnen als een Belgisch bedrijf en had ook een andere insteek en aanpak. Ze hebben daarom een centrale locatie, maar de activiteiten en faciliteiten zijn in de omgeving en niet op de centrale plek, vaak betekend dat ook dat je het park moet verlaten, heeft een andere aanpak. Zij hebben een centrale locatie waar veel faciliteiten in de omgeving zijn en niet in het park zelf. De gasten zullen dus vaker het park verlaten om wat meer van de omgeving te zien. Dit concept is niet zo goed in de aarde gevallen in Nederland.

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven