Een geschikte partner voor élke vakantie!
Eens iets anders dan een hotel?

Eens iets anders dan een hotel?

Heb je een reis naar Ibiza gepland? Kies dan eens iets anders dan een hotel om te overnachten. Het is leuk om alle faciliteiten van een hotel te hebben en zeker wanneer het all inclusive is maar waarom niet eens iets anders proberen? Ga eens voor volledige privacy en rust! Geen andere hotelgasten die je tot in de vroege uurtjes kunnen wakker houden en ook jij kan doen wat je zelf wilt. Heb je eens zin om vroeg te gaan slapen of ga je lekker tot in de vroege uurtjes gaan stappen? Dat kan allemaal, zonder je zorgen te hoeven maken dat je de andere hotelgasten gaat wakker maken. Huur een villa en kies voor een leuke afterparty in de tuin. Of ga voor alle rust met de voordelen van een hotel in een appartementenhotel. Je zal zeker wat vinden dat voldoet aan al jouw wensen.

Vakantiewoningen kunnen erg variëren

Geen enkele vakantiewoning is hetzelfde en je kan zeer uitgebreid gaan zoeken. Een zwembad op het terras, de aantal slaapkamers, de stijl van de woning… Huis huren Ibiza kan voor iedereen, als koppel of als groep vrienden of met de familie. Zelfs als je kinderen hebt zijn er speciale kindvriendelijke woningen. Wil je liefst de typische witte huizen of ga je toch voor de typische stijl van Ibiza met kleine kamers en leuke steentjes? Het beste wat je kan doen als je een huis wil gaan huren is op voorhand de keuzes afwegen waar je het meest zal vertoeven. Ben je meer een nachtmens of hou je van de natuur? Wil je toch liever bij Ibiza stad zitten of is er een hele andere kant die jou enorm aanspreekt? Kijk dan vooral naar de woningen in die buurt zodat je niet extra veel in de auto moet vertoeven.

Ga voor privacy met de voordelen van een hotel

Je vindt ze niet overal maar wel in Ibiza, de appartementenhotels. Een appartement waar je zelf kan koken en het enorm gezellig is voor samen met vrienden te zitten. Er is een eigen woonkamer en in de meeste gevallen ook een balkon. Net zoals een appartement maar je hebt wel een restaurant en een receptie. Voor al jouw vragen of voor andere praktische zaken kan je hier steeds terecht. 

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven