Een geschikte partner voor élke vakantie!
Ga deze zomervakantie eens varen!

Ga deze zomervakantie eens varen!

Toegegeven, niet iedere vakantiebestemming is ervoor geschikt. Maar wist je dat je op heel veel populaire vakantiebestemmingen een boot kunt huren en lekker kunt varen? Of het nu om een paar uurtjes gaat of om een heuse bootvakantie, het is heerlijk genieten op het water!

Waarheen?

Het zijn nogal wat vragen die je moet beantwoorden als je een vakantie uitzoekt voor de zomer. De belangrijkste is natuurlijk altijd: ‘Waar gaan we heen?’. Blijven we dicht bij huis, of gaan we juist heel ver weg? Naar een warm land, of juist naar koelere gebieden? Zodra je hier een idee over hebt moet je ook gaan nadenken over het soort accommodatie. Een luxe hotel, of een praktisch appartement? Een tent of een caravan? Een woning huren van particulieren of kiezen voor een bekende keten? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat je er bijna keuzestress van zou krijgen!

Wat gaan we doen?

Heb je dan eindelijk een idee van waar je heen gaat en waar je wilt slapen, dan kun je ook gaan nadenken over de invulling van de vakantie. Dat kan heel makkelijk zijn: de ene dag naar het strand, de volgende naar het zwembad, en de dag erna weer naar het strand. Er zijn echter ook heel wat mensen voor wie dat verre van genoeg is. Die willen iets doen, hun vakantiebestemming écht ontdekken en zeker geen hele dagen stil zitten.

Ligt jouw vakantiebestemming aan het water? Dan kan het een heel leuk idee zijn om je eigen boot te huren. Een eigen boot geeft je volop vrijheid en de mogelijkheid om een gebied eens vanaf het water te bekijken, en niet alleen maar vanaf het land. Je kunt bijvoorbeeld gaan zeilen in Griekenland, een land dat bij uitstek geschikt is voor een vakantie op het water. Huur een boot en verken de omgeving waar je verblijft. Of, nog leuker, maar per boot een rondreis langs verschillende Griekse eilanden!

Ook een bootvakantie Ibiza behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Dit Spaanse eiland staat misschien bekend om haar geweldige feesten en achtergebleven hippie-invloeden, maar ook om haar prachtige natuur. Huur een boot en ontdek de mooiste baaitjes van dit populaire eiland, misschien spot je vanaf het water wel een onontdekt strandje om heerlijk van te genieten!

Een boot op een vakantiebestemming huur je vaak per uur, dag of meerdere dagen. Verdiep je vooraf wel goed in de daar geldende (vaar)regels, en check of je geen vaarbewijs hoeft te hebben voor je begint aan je vaartocht.

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven