Een geschikte partner voor élke vakantie!
Goedkoop Vliegen naar Malaga

Vliegen naar Malaga; 4 tips om goedkope vliegtickets te vinden

De zonovergoten Spaanse stad Malaga is een populaire vakantiebestemming in Andalusië. Het is dus niet zo vreemd dat er dagelijks meerdere vluchten vanuit Nederland naar het vliegveld Malaga Airport vertrekken. Ben jij ook van plan om deze prachtstad binnenkort te gaan bezoeken? Dan is het verstandig om ruim op tijd je vliegtickets aan te schaffen. En dat is soms een lastige opgave! Om je een beetje op weg te helpen delen we hieronder een aantal tips, zodat je zonder moeite de goedkoopste vliegtickets kunt scoren:

 

1.Vergelijk vliegtickets voor het goedkoopste tarief

Er zijn tal van aanbieders als het om vliegtickets gaat; je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Daarom is het goed om niet voor de eerste de beste website of maatschappij te kiezen, maar kun je het beste vliegtickets naar Malaga vergelijken. Dat doe je op de zogeheten vergelijkingswebsites. Het enige wat je hier hoeft te doen is in te vullen vanuit waar je vliegt en waar naartoe (je kunt ook “overal” selecteren). De website zoekt dan binnen een paar seconden de goedkoopste tarieven van verschillende vliegmaatschappijen voor je op. Ideaal!

 

2.Vlieg met prijsvechters

Hoewel je met bijvoorbeeld KLM vaak ook goedkope vluchten naar Malaga kunt vinden, is het vliegen met budgetairlines (ook wel prijsvechters genoemd) meestal nóg voordeliger. Ryan Air en Transavia zijn daar goede voorbeelden van. Deze goedkope vliegmaatschappijen vliegen vanuit Eindhoven en Amsterdam ook rechtstreeks richting Malaga Airport. Je hebt dan misschien wat minder luxe, maar voor slechts 3 uurtjes vliegen heb je dat wel over toch? Daarnaast vliegt prijsvechter Easyjet vanuit Rotterdam Aiport ook rechtstreeks naar Malaga. Er zijn dus genoeg opties om mee te spelen.

 

3.Zorg dat je op tijd boekt

Waar veel mensen nog steeds denken dat het boeken van last-minute vliegtickets goedkoper is, is dat meestal niet het geval. Zodra je weet wanneer je wilt vertrekken, is het verstandig om meteen je ticket te kopen. Naarmate de tijd vordert zul je namelijk vaak merken dat de prijzen omhoog schieten. En dat zou zonde zijn. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar over het algemeen geldt: hoe eerder je boekt, hoe beter.

Bekijk hier het complete aanbod van vluchten vanaf verschillende vliegvelden in Nederland en Duitsland. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk!

 

4.Speel met tijd en data

Nog een tip als het gaat om het vinden van goedkope vliegtickets is: wees flexibel (in hoeverre dat kan natuurlijk). Het kan je namelijk flink wat geld besparen door op een bepaalde datum of tijd te vliegen. Meestal zijn vluchten vroeg in de ochtend of laat in de avond goedkoper. Daarnaast betaal je vaak minder wanneer je op bepaalde dagen vliegt. Dinsdag, woensdag en zaterdag bijvoorbeeld, zijn de “goedkopere” dagen. Als je hier een beetje mee kunt spelen, kan dat dus goed uitpakken voor je portemonnee…

Het vinden van een goedkoop vliegticket naar Malaga was nog nooit zo gemakkelijk. Begin vandaag nog met vergelijken zodat je verzekerd bent van het goedkoopste tarief!

 

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven