Een geschikte partner voor élke vakantie!
De 8 meest luxe vakantiehuizen met een bubbelbad

De 8 meest luxe vakantiehuizen met een bubbelbad

Als je van plan bent om vakantie te gaan in een vakantiehuis Nederland dan is de kans groot dat je een woning zoekt die niet echt lijkt op je normale huis. De vakantie is namelijk echt bedoeld om in een heel andere omgeving te zitten voor een tijdje. Zo kun je er dan ook voor kiezen om te kiezen voor een van de vele luxe vakantiehuizen in ons land. Hierbij is een bubbelbad natuurlijk geen overbodige luxe, waar je zeker van kunt genieten in de onderstaande vakantiewoningen in Nederland.

Uitzicht
Als je graag wilt verblijven in eigen land in een luxe vakantiehuis met een bubbelbad dan kan Uitzicht zeker aangeraden worden. Deze accommodatie biedt plaats aan zes personen en ligt in Reutum, een plaats in Overijssel. Naast een jacuzzi kun je hier ook nog genieten van een infraroodsauna waardoor je echt optimaal kunt ontspannen tijdens je vakantie. Waar wacht je nog op?!

Wieler Wellness Huuske
In het zuiden van ons land vind je Wieler Wellness Huuske, wat om precies te zijn gevestigd is in Spaubeek, Limburg. Dit vakantiehuis biedt diverse fijne wellnessfaciliteiten waar alle vier gasten gebruik van kunnen maken. Zo vind je in de woning naast een bubbelbad ook nog eens een sauna. Dit is dan ook een ideaal huisje als je echt tot rust wilt komen tijdens je vakantie. 

Resort Maastricht 21
We blijven nog even in Limburg, want ook Resort Maastricht 21 ligt in deze zuidelijke provincie. Dit vakantiehuis is zeer geschikt als je met je geliefde een weekendje weg wilt bijvoorbeeld. Eigenlijk is het een appartement dat op de begane grond rondom het Wilhelmusplein ligt, waarbij je ook kunt kiezen voor andere appartementen waar je wel met meer mensen in kunt. 

Lutterlodge
In De Lutte, Overijssel, vind je Lutterlodge. Als je hierin verblijft met een groep zal het echt als een vakantie in Scandinavië voelen. Dit komt doordat het vakantiehuis omringd wordt door een bos, terwijl het ook nog eens gemaakt is van hout. In totaal kunnen 10 personen verblijven in deze accommodatie, die dus kunnen genieten van een heerlijke bubbelbad. 

Spankerbos
Ga je met een grote groep op vakantie? Je kunt dan ook kiezen voor Spankerbos, een vakantiehuis in Venhorst waarin 11 personen een slaapplek kunnen vinden. Het is dan ook een ruime villa waarbij ook nog eens een eigen overdekt zwembad zit. Bovendien kun je de sauna en het ligbad gebruiken als je op vakantie bent in Spankerbos. 

Het Heegermeer
In Heeg, een plaatsje aan het water in Friesland, vind je een andere villa die geschikt is voor een groot reisgezelschap. In vakantiehuis Het Heegermeer kunnen namelijk 10 mensen verblijven verdeeld over 5 slaapkamers. Daarnaast zitten hierin ook nog eens twee badkamers, terwijl er op het terras ook nog eens een heerlijke bubbelbad geplaatst is waar je van kunt genieten. 

Loft aan de Vecht
In het midden van Nederland vind je Loft aan de Vecht, wat om precies te zijn gevestigd is in Nigtevecht, Utrecht. Dit mooie vakantiehuis is voorzien van zowel een aanlegsteiger als hot tub, terwijl je hier ook nog eens een oplaadpunt voor elektrische voertuigen vindt. Daarnaast is deze accommodatie uitermate geschikt voor een gezin. In de vakantiewoning kunnen namelijk zes mensen slapen verdeeld over drie slaapkamers. 

Villa Tegelen
Als je een geschikte villa zoekt voor een groep van 12 personen dan hoef je niet verder te zoeken dan Villa Tegelen. In dit vakantiehuis zijn zes slaapkamers gecreëerd en ook nog eens zes badkamers. Elke slaapkamer heeft dus een eigen badkamer. Ook kun je nog een duik nemen in je eigen zwembad of geniet in de sauna. 

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven