Een geschikte partner voor élke vakantie!
Op naar Canada

Op naar Canada? Zo regel je het snelst je ETA!

Ben je van plan om naar Canada te reizen? Vergeet dan niet je visum aan te vragen. Een visum aanvragen is iets waar reizigers vaak tegenop zien. Echter, dit hoeft helemaal niet lastig te zijn!

De organisatie ESTA helpt jou aan je reis visum, terwijl je er niet eens je huis voor uit hoeft! Sinds 2018 kun je namelijk online je visum verkrijgen: Het zogenoemde e-visum, handig zeg! In no-time heb jij je online visum aanvraag geregeld en kan je je focussen op andere voorbereidingen. Zo kun jij met een gerust hart naar Canada reizen.

Een visum voor Canada wordt ook wel ETA Canada genoemd, deze is vijf jaar geldig en sinds 5 jaar verplihct. Wanneer je paspoort in de tussentijd verloopt, is de reistoestemming niet langer geldig. Dat komt omdat de (online) reistoestemming, of wel visum wordt gekoppeld aan de precieze gegevens van jouw reisdocument. Let dus op dat je deze zorgvuldig overneemt bij je aanvraag. Je online reistoestemming voor een ETA Canada is super snel en eenvoudig regeld via ESTA.

Een van de vele ESTA voordelen is hun wijde range aan betaalmethodes. Veel websites die helpen met je bestemmingsaanvraag, hebben lastige of beperkte betalingsmethodes. Bij ESTA is ook daar overnagedacht. Zij hanteren namelijk de meest gekozen betaalwijzen, speciaal voor Nederlandse en Belgische reizigers. Je kunt je ETA canada aanvragen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, eMeastro en Visacard.

Het ETA Canada kost maar € 17,- en is dus verlicht om in Canada te reizen. Voor zowel toeristische- als zakelijke doeleinden, heb je er zo een nodig. Gelukkig kun je maar liefst 6 maanden verblijven en in de vijf jaar daarna nog eens terugreizen. Bovendien, betaal je bij een afgekeurde reistoestemming niets!

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven