Een geschikte partner voor élke vakantie!
Op reis? Regel hier uw visum!

Op reis? Regel hier uw visum!

Mensen zijn tegenwoordig steeds vaker op zoek naar unieke levenservaringen en dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld een droomreis te maken. Backpacken door de jungle in Zuid-Amerika, socializen met de locals in Azië, genieten van het bruisende nachtleven in Amerika, er zijn ongekend veel mogelijkheden. Als je lang op reis gaat moet je bij sommige landen echter wel denken aan een visum, maar hoe zit dat nou precies?

Waar en hoe vraag ik een visum aan?

Het is afhankelijk van je nationaliteit en reisbestemming of je een visum nodig hebt. Een visum heb je in meer landen nodig dan je zou denken. Vroeger was het aanvragen van een visum een druk karwei. Je was verplicht naar een instantie te gaan die een visum voor je kon realiseren. Tegenwoordig kan je zeer eenvoudig een visum aanvragen, dit kan namelijk zeer eenvoudig online. Via Visumbuitenland.nl zoek je je bestemming op en vul je in het aanvraagformulier je gegevens in. De betaling kan middels iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard gedaan worden. Het visum wordt vervolgens voor je geregeld, gemakkelijker gaat het niet worden! Je ontvangt het visum per e-mail, je kunt het visum geprint of op uw mobiel tonen. Let op: je moet voor ieder persoon waarmee je op reis gaat een visum aanvragen, dus ook kinderen!

Alle informatie over een visum

Wanneer je een visum in bezit hebt, heb je officieel toestemming om in het desbetreffende land te verblijven. In landen als Turkije, Amerika, Australië, Vietnam en nog veel meer is een visum vereist om in het land te mogen verblijven. Het is dus absolute noodzaak te checken of je een visum nodig hebt voor je op reis gaat en deze ook op tijd te regelen. Je visum online aanvragen is niet alleen makkelijk, het bespaart ook veel tijd. Je hoeft hiervoor niet meer in de rij staan op het vliegveld, je hebt het visum immers al op zak! Zijn er onduidelijkheden of visum vragen, klik op de link en je vindt antwoord op al je vragen!

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven