Een geschikte partner voor élke vakantie!
Parkeren bij vliegveld

Auto parkeren bij vliegvelden

Wanneer je met een vliegtuig richting je vakantiebestemming gaat, dan ben je wellicht niet altijd in de gelegenheid om je te laten afzetten bij het vliegveld. Bijvoorbeeld wanneer je vlucht ontzettend vroeg of juist laat vertrekt, of wanneer je vliegt vanuit Eindhoven terwijl je in Groningen woont, of bijvoorbeeld woonachtig bent in Limburg terwijl je vanaf Schiphol vliegt. Allemaal redenen om zelf de auto richting het vliegveld te pakken en daar te parkeren. Maar hoe regel je dit (voordelig)?

Vliegen en parkeren

Wanneer je wilt vliegen en dichtbij je auto wilt parkeren, dan zijn er verschillende aanbieders die dit kunnen realiseren. Een betrouwbare partner is VliegenEnParkeren.nl. Hier kun je eenvoudig én voordelig een parkeerplek boeken bij een vliegveld naar keuze, bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Weeze, Charleroi en Brussel. Het fijne is dat er meerdere parkeer opties zijn bij deze vliegvelden. Deze lichten we graag nader toe:

Shuttle parkeren

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, dan parkeer je je auto nabij het vliegveld. Vervolgens word je per shuttle naar het vliegveld gebracht zodat je aan je vakantie kunt beginnen. Het grote voordeel van shuttle parkeren is dat je je autosleutel in bezit kunt houden.

Valet parkeren

Wanneer je graag tijd wilt winnen, dan is het mogelijk om te kiezen voor valet parken. Je rijdt meteen naar het vliegveld en geeft je auto aan één van de betrouwbare valet chauffeurs. Deze rijdt je auto dan naar het parkeerterrein en haalt deze ook weer voor je op wanneer je weer bent geland.

Waar je keuze ook naar uit gaat, je kunt beide parkeervormen boeken bij nagenoeg alle vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Neem een kijkje op een van de onderstaande websites voor meer informatie over parkeren bij vliegvelden:

Vergelijk parkeren schiphol
Parking Service De Buitenrand
Schipholparkeren.com

 

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven