Een geschikte partner voor élke vakantie!
Snel je visa aanvragen?

Snel je visa aanvragen? Hier zijn wat tips!

Van plan om de wereld te ontdekken? Gaaf! Maar ook een heleboel dingen die je nog vooraf mag regelen. Eén daarvan is je visum aanvragen. Dit was voorheen een gedoe, je moest afspraken maken en/of naar bepaalde instanties reizen. Dat is gelukkig allemaal verleden tijd en in dit stuk leggen we uit waarom…

Check voordat je vertrekt, of je een reistoestemming nodig hebt. Dit is namelijk afhankelijk van je nationaliteit en reisdoel. Sinds 2018 bestaat het zogenoemde e-visum. De naam zegt het al; je kunt deze online verkrijgen! Je hoeft dus niet eens meer je deur uit, dat is nog eens handig!

ESTA helpt jou aan je reis visum, terwijl je lekker thuis op de bank kan blijven zitten. ESTA is een organisatie die reizigers bijstaat in het regelen van hun reistoestemming. Afhankelijk van jouw reisplannen, helpen ze je gemakkelijk aan een visum. Het enige wat je nodig hebt om je online reistoestemming te regelen is je paspoort. De betaling kan worden gedaan met een bankpas of creditcard en dit kost je maar een paar minuutjes. Je hoeft enkel je voor- en achternaam, je adres, geboortedatum en overige paspoortgegevens door te geven. ESTA regelt de rest van je aanvraag. Zij gaan de aanvraag beoordelen op basis van de toewijzing van je reistoestemming. Je krijgt hierna een bevestiging en uitsluitsel in je mail of post, net waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Dat is fijn, want zo kun jij zorgeloos aan je reis beginnen. Let wel: Het is heel belangrijk dat alle ingevulde gegevens precies overeenkomen met de gegevens op je paspoort! Dus wees zorgvuldig met je aanvraag. Doe je e-visum aanvraag binnen een paar minuten via ESTA aanvragen.

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven