Een geschikte partner voor élke vakantie!
Sporten op vakantie, ideaal voor het hele gezin

Sporten op vakantie, ideaal voor het hele gezin

Kinderen sporten vaak in Nederland. Doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. De hele familie is daar mee bezig. Wij als ouders brengen de kinderen van en naar de training en de enthousiastelingen trainen zelf hun kinderen. In het weekend staan we langs de lijn en kijken we vol spanning naar de wedstrijd van ons kroost. De fanatiekelingen onder ons coachen zelfs het team van hun kinderen. Zelfs opa en oma staan langs de lijn en genieten van de prestaties van hun kleinkinderen.

Als het dan vakantie is, zijn wij als de ouders blij dat er even een rustmoment is. Het is dan tijd om even energie bij te gaan tanken.  Onze kinderen zelf zien dat anders, ook in hun vrije tijd willen zij graag doorgaan met sporten. Voor hun is een stop niet echt nodig, zij willen doorgaan. En wat is er nu beter dan dat onze trots lekker in beweging blijft. En wat zou er nog mooier zijn als ze ook nog vooruit gaan in hun techniek en daardoor een completere sporter worden!

Wij van videotrips.nl hebben hier iets op bedacht. Een voetbalvakantie in de Meivakantie in Kroatië. Een combinatie van sport en vakantie. Wij kunnen genieten van de rust in een mooi land met een beter klimaat dan in Nederland. Wij gaan vast ontspannen bij het zwembad, terwijl de kinderen leren passeren als Messi en Van Persie. Onze jongens en meiden zijn helemaal tevreden met 2 uur training per dag en wij als ouders ook. Want als zij  het naar hun zin hebben, dan zijn wij als ouders ook tevreden.

Door de trainingen ontstaan er vriendschappen, waardoor de kinderen ook na de training met elkaar optrekken. Er ontstaan vriendschappen voor het leven. Maar ook voor ons is het leuk. Wij maken even een babbeltje met een andere ouder en besluiten straks even gezamenlijk een drankje te doen. En na de training is er tijd genoeg om vakantie te vieren. Je kunt dan lekker relaxen bij het zwembad, of aan het strand, of er lekker op uit trekken om leuke stadjes en vissersdorpjes te bekijken of andere mooie bezienswaardigheden. Wat dat betreft kom je in Kroatië niets te kort, natuur, cultuur en eilanden in overvloed. Tel daarbij het lekkere eten en je hebt een topvakantie voor het hele gezin!

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven