Een geschikte partner voor élke vakantie!
Tent Holidays

Tent Holidays

Vakantie vieren aan de Costa Brava, maar dan niet in een standaard hotel? Dan kun je terecht bij Tent Holidays. Deze aanbieder van tent vakanties bied je een heuse kampeervakantie ervaring, maar dan met een touch of luxury. Van luxe tenten tot heuse caravans inclusief airco: voor iedereen is er wel een accommodatie te vinden.

Genieten aan de Costa Brava

De Costa Brava is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming van velen. En dat is natuurlijk niet zonder reden: het is een schitterende en veelzijdige bestemming waar het nagenoeg altijd lekker weer is. Van culturele uitjes tot culinair genieten in de vele restaurantjes, en van lekker relaxen aan het zwembad tot de vele watersport mogelijkheden aan het strand: voor iedere vakantievierder is er voldoende te beleven in deze streek.

Veilig en voordelig een tentvakantie boeken

Het boeken van een tentvakantie wil je natuurlijk veilig en voordelig doen. Dat kan bij Tent Holidays. Zij zijn namelijk aangesloten bij de SGR en hun campings staan op externe websites zoals ANWB en Zoover al jarenlang hoog aangeschreven. Kwaliteit is dus een gegeven!

Boek je vakantie vandaag nog bij Tent Holidays >

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven