Een geschikte partner voor élke vakantie!
Tips & tricks vliegreizen vanaf Schiphol

 

De luxe en comfort van vliegreizen

Bij HolidaySites.nl voorzien we jou altijd graag van de laatst tips en tricks voor een leuke vakantie. Het boeken van een reis is vaak zo gedaan, maar heb je je ook al verdiept in de parkeeropties bij een vliegreis? In deze blog vertellen we je in een aantal simpele stappen hoe je jouw vliegreis van deur tot deur top geregeld hebt.

Vanaf de Amsterdamse luchthaven Schiphol vlieg je naar talloze bestemmingen over de hele wereld. Of dit nou een citytrip is of een langdurige reis, wanneer je met de auto naar de luchthaven gaat zal je toch graag besparen op de parkeerkosten. Steeds vaker maken reizigers gebruik van parkeerservices rondom Schiphol. Zelf naar de luchthaven rijden biedt een hoop voordelen. Hieronder vertellen we daar meer over.

Parkeren rondom Schiphol: gemakkelijk en veilig

De luxe en comfort van vliegreizen kennen we allemaal. Toch zijn veel mensen nog steeds twijfelachtig over het parkeren rondom Schiphol. Veelal laten reizigers zich brengen door familieleden of word er gebruik gemaakt van het openbaar vervoer of een prijzig taxiritje. Jouw vakantie begint al wanneer je thuis de deur uitgaat. Waarom zou je hier dan niet meteen zo comfortabel mogelijk van genieten? Veel mensen vinden het fijn om met eigen vervoer naar de luchthaven te gaan, echter is er een bepaald beeld over het parkeren. Laten we dat meteen eens uit de wereld helpen: parkeren rondom Schiphol hoeft echt niet duur te zijn. Wanneer je net die leuke citytrip met een goedkope deal hebt geboekt wil je natuurlijk niet te veel uitgeven aan parkeren.

Parkeren rondom Schiphol kan gemakkelijk en veilig. Er zijn tegenwoordig diverse parkeeraanbieders rond de luchthaven. Hier kun je voor een weekendje parkeren maar ook bij een langere en verre reis kun je hier gemakkelijk en veilig parkeren. Voor een goede vergelijkingsmodule adviseren wij 247ParkerenSchiphol. Hier kun je namelijk gemakkelijk een mooie deal vinden voor parkeren rondom Schiphol. Je kunt kiezen uit verschillende opties:

  • Overdekt parkeren
  • Parkeerterrein
  • Long term parking + Valet service
  • Park & Fly

Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen of je de auto bijvoorbeeld parkeert op één van de grote buiten terreinen of in een overdekte parkeergarage. De long term parking services worden ook aangeboden in combinatie met de zogenaamde valet service. Zo kun je zelf naar de luchthaven rijden waar vervolgens één van de professionele chauffeurs de auto veilig voor je parkeert. Dit scheelt je een hoop tijd.

Om de beste deal te vinden voor het parkeren tijdens jouw volgende vliegreis hebben we nog een paar tips.

Tips parkeren Schiphol

Door vooraf goed te vergelijken kun je altijd een goedkope parkeerplaats vinden. Binnen de vergelijkingsmodule van 247ParkerenSchiphol kun je exact aangeven hoe lang je wilt parkeren en of je wenst gebruik te maken van een shuttlebus of valet service. Zo kun je vervolgens gemakkelijk de beste prijs selecteren met de transfertijd die jij wenst. Vanuit de prijsvergelijkingsmodule kun je dan meteen reserveren.

Om de beste deal te vinden hebben wij de volgende 3 tips:

  1. Kies de gewenste parkeeroptie
  2. Vergelijk de prijzen
  3. Reserveer online

Een betrouwbare en veilige parkeerplaats vinden is gemakkelijk. Dit kun je exact selecteren en vervolgens de prijzen vergelijken. Heb je een goede deal gevonden? Reserveer dan direct online. Dit bespaart een hoop geld, vooral wanneer je op tijd en online reserveert. Door met eigen vervoer naar Schiphol te rijden ga je dus comfortabel op reis en kun je ook nog eens flink besparen!

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven