Een geschikte partner voor élke vakantie!
Tips voor jouw Voetbalreis

4 tips voor jouw voetbalreis naar FC Barcelona

2018 staat weer voor de deur. Tijd om jouw sportieve bucketlist een boost te geven! En wat is er nou mooier dan een voetbalreis naar FC Barcelona? Heerlijk weer, schitterende bezienswaardigheden en de mogelijkheid om Messi live te zien, zijn zomaar wat redenen voor een voetbalreis naar Barcelona. In dit blog geven wij, Equipo Voetbalreizen, je 5 tips voor jouw voetbalreis naar FC Barcelona.

Tip 1: Ga naar een wedstrijd tegen een minder aansprekende tegenstander

Shoot, leuk zo’n bucketlist, maar jouw portemonnee is toch minder vol als je dacht. Geen probleem! Voetbalreizen naar FC Barcelona tegen minder aansprekende tegenstanders zijn vaak een stuk goedkoper. Ter vergelijking; vanaf €199 boek je al een voetbalreis tegen Deportivo Alavés, terwijl een voetbalreis naar El Clásico een vanafprijs van €1069 heeft.

Het nadeel is wel dat de sfeer tijdens toppers fenomenaal is, zoals te zien in onderstaande video:

Tip 2: Kies een hotel in het centrum van de stad

Tijdens het samenstellen van de voetbalreis is het mogelijk om zelf jouw hotel te selecteren. Een goede tip is om dit te doen in het centrum van de stad. Hotel Lyon, Hotel Travessera en Hotel Bonavista hebben allen een goede ligging en de meerprijs is maximaal 10 euro. Het voordeel van een hotel in het centrum, is dat je altijd de mogelijkheid hebt om de goedkope metro’s te pakken waardoor reizen door de stad vrij gemakkelijk is.

Tip 3: Upgrade jouw zitplaatsen in Camp Nou

Het stadion van FC Barcelona, het befaamde Camp Nou, bestaat uit zeven categorieën. De goedkoopste categorie, categorie 7, zit bij de vanafprijs inbegrepen. Het nadeel is alleen dat je dan heel ver van het veld zit (vanaf daar is de wedstrijd wel prima te volgen). Voor slechts 15 euro extra zit je op de korte zijde (categorie 5) op veel betere plekken, en voor 80 euro extra (categorie 1) kun je Messi zelfs bijna aanraken.

Kom meer te weten over Barcelona en het bekende voetbalstadion via Camp Nou informatie.

Tip 4: Maak een voetbalreis in het voor- of najaar

De maanden maart tot en met mei en september tot en met november, zijn de beste maanden om een bezoek te brengen aan de stad Barcelona en haar voetbalclub. De gemiddelde maximumtemperatuur ligt dan tussen de 15 en 20 graden, waardoor het ideaal weer is om de stad te verkennen.
Wij hopen dat je deze tips gebruikt voor en tijdens jouw voetbalreis naar Barcelona. Voetbalreizen naar FC Barcelona boek je bij Equipo Voetbalreizen, inclusief vlucht, hotel en tickets!

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven