Een geschikte partner voor élke vakantie!
Vakantiehuis met omheinde tuin

Vakantiehuis Met Omheinde Tuin

Een vakantiehuis met omheinde tuin is ideaal voor een vakantie met hond. Uw hond kan niet ontsnappen en de tuin geeft tegelijkertijd meer privacy. Indien u een kleine hond heeft zoals een Maltezer of een Toypoedel is het wel zaak een vakantiehuis met goed afgesloten tuin te huren. Een omheining welke bestaat uit een haag voldoet meestal niet.  Een hekwerk met gaas voldoet meestal ook voor kleine honden. Voor grote honden is een hek of andere afscheiding van minimaal 180 centimeter noodzakelijk.

Lees meer.

 

Waar een vakantiehuis met omheinde tuin huren?

Het grootste aanbod vakantiehuizen met omheinde tuin, vindt u op de website vakantiehuis-omheinde-tuin.nl Daar kunt u niet alleen een vakantiehuis, villa of bungalow in Nederland of België huren maar vindt u ook chalets en villa’s met afgesloten tuin in landen zoals Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Denemarken. Omdat wij weten hoe belangrijk een vakantie met hond is , hebben we ook vakantiewoningen met hond geselecteerd welke in de directe omgeving van losloopgebieden liggen.

Hoeveel honden zijn er in onze vakantiehuizen toegestaan?

Het is afhankelijk van de accommodatie of het park hoeveel huisdieren er in een bepaald vakantieverblijf zijn toegestaan. Je kunt bij ons een vakantiewoning omheinde tuin huren waar 1,2 of 3 honden welkom zijn maar er zijn ook hondvriendelijke vakantieverblijven te huur waar 4 á 5 honden toegelaten worden. In hondenbungalows op parken van Landal of Center Parcs zijn in de regel 1á 2 honden welkom.

 

Vakantiehuis met hond aan zee.

Er zijn weinig vakantiehuizen, appartementen en bungalows aan zee te vinden met een afgesloten tuin. Ze zijn er echter wel. Indien u een vakantie aan zee met hond wilt boeken en U geeft de voorkeur aan een huisje met omheinde tuin, boek deze dan tenminste 3 maanden voor uw vakantie met huisdier. Alleen dan is de kans groot dat u erin slaagt een accommodatie aan de kust met afgesloten tuin te boeken.

 

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven