Een geschikte partner voor élke vakantie!
Vervoer voor vakantie

Vervoer voor vakantie

Fietsen is een van de beste manieren van transport. Daag jezelf fysiek uit, terwijl je plaatsen bezoekt die je anders nooit zou bereiken. Het is een geweldige manier om je geld en tijd te besparen en jezelf wat vrijheid te gunnen! Mijn favoriete fietsroute was de route die ik aan het begin van het jaar gepland door Brabant op een elektrische fiets dames. Fietsers gebruiken vele soorten fietsen, elk met zijn eigen voordelen, waarvan sommige een helm vereisen. Zelf geniet ik het meest van de elektrische fiets die begrensd is, omdat ik geen fan ben van het dragen van een helm tijdens het fietsen. Bij deze fiets is dat niet verplicht. 

Verken Brabant op de fiets

Fiets door steden, door bossen en langs dorpjes in Brabant. Geniet van worstenbrood tijdens uw tussenstop. Naast dat het gezond en leuk is, is het fietsen ook nog milieuvriendelijker volgens Amslod e bike ervaringen. Brabant heeft prachtige steden zoals Breda, Eindhoven en Tilburg. Als steden niks voor jou zijn, kan je altijd terecht in de plaatselijke kroeg in een van de dropjes die Brabant rijk is. Naast de steden en vele dorpen zijn er mooie natuurgebieden zoals de Peel zeker de moeite waard om te bezoeken. Zeker met een elektrische fiets is het prachtig om door deze gebieden te reizen. Sommige mensen nemen zelfs de elektrische fiets mee op de auto om daarna in de Peel rond te fietsen, zo mooi is dit gebied. 

Neem een goed slot mee 

Als je met de fiets op stap gaat, moet je een hangslot en een sleutel voor je fiets meenemen, zodat je hem overal aan de ketting kunt leggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij wordt gestolen of beschadigd. Met hetzelfde slot kan je je fiets ook thuis veilig op slot zetten. Dit is een nuttige aanvulling op de uitrusting van elke fietser en een zeer veilige en effectieve manier om uw fiets te beveiligen. Voor meer tips check Amslod klanten review. Wanneer je een nieuwe outfit koopt voor op de fiets, neem dan de tijd om te winkelen en selecteer alle producten die u nodig hebt om te dragen. Denk aan dingen als een jas, korte broek, helm, een stuurtas, rugzakken etc.

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven