Een geschikte partner voor élke vakantie!
Voordelige Schiphol taxi

 

Voordelige Schiphol taxi

Schiphol taxi voordelig bij Goedkoopnaarschiphol.nl

Dat een taxi prijzig is weet iedereen wel. Maar een Schiphol taxi vanaf de standplaats voor de aankomsthal op Schiphol zelf, daar kan je pas echt op besparen. Echt waar, een Schiphol taxi kan goedkoper dan je zou denken.

 

 

 

Alles in een naam

De naam zegt het al: Goedkoop naar Schiphol. Dit taxibedrijf is al jaren gespecialiseerd in Schiphol transfers voor een goedkoop tarief als je het vergelijkt met de landelijke taxitarieven. Op de website van Goedkoopnaarschiphol kan je gemakkelijk je ritprijs naar Schiphol berekenen en als het je bevalt meteen boeken. Je hebt altijd de keuze voor een personenwagen als Schiphol taxi of een taxibus waar maximaal 8 passagiers in mee mogen.

 

Vertrouwde en goede Schiphol taxi

Ondanks de lagere tarieven biedt het taxibedrijf Goedkoopnaarschiphol.nl goede service aan. Ook de Schiphol taxi’s zijn van hoge kwaliteit. Als taxi’s en taxibussen worden er vaak standaard middenklassers ingezet maar ook af en toe A-Klasse voertuigen zoals Mercedes en zelf de Jaguar F-Page. Dit ligt eigenlijk meer aan de planning op dat moment.

 

Vertrekhal Schiphol

 

Particulier en zakelijk vervoer

Alhoewel het bedrijf gestart is om voor particulieren goedkoop taxivervoer naar Schiphol aan te bieden, kwamen er ook al snel bedrijven die van hun diensten gebruik gingen maken. Voor de meeste mensen is een gewone auto die je van de ene naar de andere locatie vervoerd voldoende. Als er maar op tijd gereden wordt en er een nette auto met chauffeur is.

Omdat bedrijven ook vaak werknemers hebben die regelmatig naar het buitenland afreizen, is een standaard Schiphol taxi voldoende. Moeten er directieleden worden vervoerd, dan kan er op aanvraag een tarief voor een A-klasse chauffeur en auto worden aangevraagd. Er worden dan de beste chauffeurs ingezet, Engels sprekend en in kostuum. Er is een keuze in Mercedes E, ook de S klasse maar ook BMW 5 Serie, Jaguar F-Page en nog een paar A merken.

 

Gemakkelijk vanaf Schiphol naar huis

Ook vanaf Schiphol komen ze je dus halen voor een vast tarief. Je kunt dus ook los alleen een rit vanaf Schiphol bestellen als dat nodig is. Goedkoopnaarschiphol.nl houdt je vluchtnummer in de gaten en weet dan ook meteen of er vertragingen of dergelijke zijn. Na de landing word je keurig gebeld door de taxichauffeur die de pick-up plaats met je doorneemt.

 

Op standplaats Schiphol weet je het maar nooit

Een reden dat veel klanten naar Goedkoopnaarschiphol.nl overstappen is de slechte en dure taxiservice op de luchthaven zelf. Omdat chauffeurs daar urenlang moeten wachten op een ritje, rijden ze elke klant op het hoogste tarief. Als je pech hebt en je bent in een “aanvullende” taxi gestapt, kan het zelfs duurder gaan uitpakken. In de media heeft vaak gestaan dat toeristen honderden euro’s moesten betalen voor een ritje Amsterdam wat normaal op de meter rond de 40 euro kost.

 

Neem ook veilig en voordelig een taxi van Goedkoopnaarschiphol.nl

Terug naar overzicht
Op Vakantie Vanaf Eindhoven